Un Pont(a) vandut de…PSD

Se spune ca cea mai buna poanta din recentul congres al PSD a fost alegerea in fruntea partidului a (tot) tanarului fost procuror, Victor Ponta. Iar omul nostru, chiar a doua zi, si-a luat postul in primire si functia in serios. Atat de serios, incat a decretat ca cei din conducerea partidului, atunci cand vin la intrunirile de la sediul central, isi vor parca autoturismele din dotare pe strazile laterale si nu in curtea sediului. Intrebat fiind de jurnalisti de ce, proaspatul presedinte a dat un raspuns aiuritor, de incepator in ale politicii: fiindca suntem un partid social-democrat.

Bravo, domnule presedinte! Adica nu conteaza marca masinii si cat a costat ea, ci locul de parcare. Adica trecatorii sunt atat de inapoiati incat nu-si dau seama ale cui sunt masinile: masinile baronilor…social-democrati, care nu sunt nici saraci, nici cinstiti. O exceptie exista totusi. Doar Bunicuta, omul sarac si cinstit, bolsevicul octogenar va avea voie sa intre cu masina in curtea sediului. Ponta dixit!

Si a mai ordonat noul presedinte. Nimeni nu va mai intarzia la sedintele anuntate si nimeni nu va mai face declaratii pe celebrele sacari ale cladirii. Doar el va avea acest drept si numai dupa incheierea sedintelor, intr-o sala speciala. Se tine de…poante baiatul asta.

Iata, asa a inceput reformarea PSD. Cu fata spre trecut. Tot in…urma!

Published in: on februarie 24, 2010 at 1:29 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://scorpion36.wordpress.com/2010/02/24/un-ponta-vandut-de-psd/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: