M.Geoana si Lefter Popescu

Recunosc, m-a amuzat teribil analogia facuta de M.Cartarescu ieri in EvZ intre candidatul la presedintie M.Geoana si personajul lui I.L.Caragiale din Doua lozuri, Lefter Popescu. Acesta, L.P. s-a bucurat prea devreme ca ar fi avut biletul castigator.

In goana lui pentru recuperarea celor doua lozuri de la tigancile la care ajunsese hainele sale, L.P. se ambaleaza tot mai mult si atinge paroxismul atunci cand constata ca numerele castigatoare erau inverse fata de cele ale sale. Si parca-l vad si acum pe L.P. ( interpretat magistral de Gr.Vasiliu-Birlic) cum repeta incontinu: viceversa…viceversa, leganandu-se pe candelabrul incaperii ( in film, Caru`cu bere din Bucuresti).

Ei bine, M.Geoana care s-a entuziasmat pana la delir in seara anuntarii exitpollurilor, a doua zi, cand a aflat ca de fapt castigatorul este T.Basescu, a inceput sa strige: frauda…frauda, cautand buletinele castigatoare ba prin diaspora, ba prin cele anulate, evident, apeland la toate instantele de judecata inclusiv, dar mai ales, la Curtea Constitutionala. El uita ca este un loser, mai pe romaneste un pierzator si nu poate sa recunoasca acest fapt. Pacat!

Oricum nu cred ca CCR va invalida alegerile si ca atare acestea nu se vor repeta. Sigur este insa ca ramanerea lui Geoana in fruntea PSD va fi…viceversa.

Published in: on decembrie 12, 2009 at 11:58 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://scorpion36.wordpress.com/2009/12/12/m-geoana-si-lefter-popescu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: